Pagalba - Paieška - Narių sąrašas - Kalendorius
Pilna versija: Manny Pacquiao - Ricky Hatton
Valetudo, MMA, Boksas K-1, Bushido > Diskusijos > Boksas
Puslapiai: 1, 2
Mass
Manny Pacquiao - Ricky Hatton

Gegužės 2 d.

Las Vegas, Amerika
Hogo
CITATA(Mass @ Feb 7 2009, 10:09 PM) *
Manny Pacquiao - Ricky Hatton

gegužės 2 d.

Las Vegas, Amerika

Tai vistik sussitarė smile.gif šaunu, gal kas plačiau gali papasakot kaip ten tuos PPV procentus pasidalino?
greatest
Sirgisiu uz Europiety, nors nuojauta kuzda, kad pergales laurus skins Pacmanas, juk jis ant bangos smile.gif
Doomas
CITATA(Hogo @ Feb 7 2009, 11:36 PM) *
Tai vistik sussitarė smile.gif šaunu, gal kas plačiau gali papasakot kaip ten tuos PPV procentus pasidalino?

Atrodo visgi apsistojo ties 52-48 Pacmano naudai, bet Hattonas gaus greiciausiai visus savo salies PPV.

Greatest, man atvirksciai atrodo kad Hattonas turi reikiama stiliu iveikti Pacmana, bet greiciausiai palaikysiu Pacmana, vien delto kad jei laimes sia kova geras sansas kad Mayweather sugris susikauti su juo, o laimejes pries ji Pacmanas uzsitikrintu labai auksta vieta p4p visu laikiu geriausiu boksininku 100tuke (galesim savo anukams pasakot kokie geri kovotojai musu laikais kovesi smile.gif ).
Ir beje kiek teko kalbet su anglais tai jie saves nelaiko europieciais wink.gif
greatest
CITATA(Doomas @ Feb 8 2009, 02:53 PM) *
Atrodo visgi apsistojo ties 52-48 Pacmano naudai, bet Hattonas gaus greiciausiai visus savo salies PPV.

Greatest, man atvirksciai atrodo kad Hattonas turi reikiama stiliu iveikti Pacmana, bet greiciausiai palaikysiu Pacmana, vien delto kad jei laimes sia kova geras sansas kad Mayweather sugris susikauti su juo, o laimejes pries ji Pacmanas uzsitikrintu labai auksta vieta p4p visu laikiu geriausiu boksininku 100tuke (galesim savo anukams pasakot kokie geri kovotojai musu laikais kovesi smile.gif ).

Galbut tu ir teisus, galbut Rickis tuti tai ko reikia neutralizuoti pacmanui,- britisko kraujo visu pirma biggrin.gif bet kovoje su goldenboyu anas mano akimis ziurint velniskai gerai atrode. o del britu tai velnias zino kuo jie ten save laiko, budamas britanijoje pastebejau tik ziauria neapykanta skotu anglams ir atvirksciai biggrin.gif velniai ten juos supaisys biggrin.gif
Alfredas
CITATA(greatest @ Feb 8 2009, 02:18 PM) *
Galbut tu ir teisus, galbut Rickis tuti tai ko reikia neutralizuoti pacmanui,- britisko kraujo visu pirma biggrin.gif bet kovoje su goldenboyu anas mano akimis ziurint velniskai gerai atrode. o del britu tai velnias zino kuo jie ten save laiko, budamas britanijoje pastebejau tik ziauria neapykanta skotu anglams ir atvirksciai biggrin.gif velniai ten juos supaisys biggrin.gif

Pas juos del religijos karai kažkokokie buvo tarpusavi, mano nuomonė Pacmanas, turėtų laimėt, greitis vs jėga icon_biggrin.gif
Mass
CITATA(Doomas @ Feb 8 2009, 11:53 AM) *

Jeigu taip, tai aš už Pacemoną
brawler
CITATA(Alfredas @ Feb 8 2009, 11:27 AM) *
Pas juos del religijos karai kažkokokie buvo tarpusavi, mano nuomonė Pacmanas, turėtų laimėt, greitis vs jėga icon_biggrin.gif

kas liečia karus tarpusavi, tai religija buvo tik priedanga, kariavo del zemes ir valdzios, siulyčiau pasiziuret sena filma su gibsonu "narsioji širdis" jei neesi mates, tai daug aiskiau pasidarys wink.gif o kas liecia pacius britus, tai urodai arogantiški, save laikantys aukščiau uz visus kitus. Palaikysiu Pacmana .
Doomas
CITATA(brawler @ Feb 8 2009, 04:24 PM) *
o kas liecia pacius britus, tai urodai arogantiški, save laikantys aukščiau uz visus kitus. Palaikysiu Pacmana .

icon_biggrin.gif Pritariu, net amerikonu pasikelimas nublanksta pries britu... gal cia is tu kolonizaciju laiku jie jauciasi pasaulio valdovais.
Hogo
CITATA(Doomas @ Feb 8 2009, 05:00 PM) *
icon_biggrin.gif Pritariu, net amerikonu pasikelimas nublanksta pries britu... gal cia is tu kolonizaciju laiku jie jauciasi pasaulio valdovais.

Ir dar akcentas jų šlykstus icon_mrgreen.gif Gryžtam prie temos.
Doomas
Teisingai reikia grizti prie temos.
Visgi Pacmano greitis vaidins pagrindini vaidmeni, kiek spes kartu pataikyti Hattonui pries jam priartejant ir kokiu budu issisukines is Hattono gniauztu: klinciuos, stoves priesais (kaip Mayweather) ar tiesiog bandys issisukti ir atsitraukti.
Ar Pacmanui uzteks istvermes galinetis su fiziskai labiau pripratusiu prie tokio svorio kovotoju ?
Ar Pacmano smugis pakankamai stiprus kad uzsitarnautu Hattono pagarba pirmam raunde ?
Daug klausimu i kuriuos atsakius galima butu nuspeti kovos baigti.

Delahoya'ei truko koju darbo kad protingai priartetu, David Diaz siaip silpnas techniskai kovotojas, tad bus tikrai idomu pamatyti ka naudos Pacmanas pries greita vikru Hattona kuris neabejotinai tures pats nebloga kovos plana su Mayweather senolio pagalba savo gretose.
Mass
Apie senolį, taip buvo - ateina storas Ricky Hatton'as į preskonferenciją ir sako, " mes jau susitarėm, kova aš vs Pac bus, pasirašėm, valio. Tai tėvas Mayweather'is, treneris (Hatto) jam ir sako, " tu baik Riki ėsti ir gerti, davai jau pradėk treniruotis, nes kitaip matysi mano sūnų kaip savo paties ausis be veidrodžio icon_biggrin.gif
Doomas
Nors senolis ir kartais atrodo is interviu visai nuplaukes, bet patirties ir talento trenerio darbui turi labai daug, ir manau isspaus viska is Hattona ka tik imanoma, nes jam paciam butu geda jei jo kovotojas pralaimetu.
Pamenu neseniai dar pries pacui kaunantis su oscaru, senolis Mayweather sake kad 1-2 kovos ir Hattonas bus pasiruoses Pacmanui...taip iseina susitikimas ivyks anksciau nei senolis noretu, gal delto siek tiek ir prisibijo kad Hattonas nespes normaliai pasiruosti.
greatest
CITATA(Mass @ Feb 9 2009, 01:19 AM) *
Apie senolį, taip buvo - ateina storas Richy Hatton'as į preskonferenciją ir sako, " mes jau susitarėm, kova aš vs Pac bus, pasirašėm, valio. Tai tėvas Mayweather'is, treneris (Hatto) jam ir sako, " tu baik Riki ėsti ir gerti, davai jau pradėk treniruotis, nes kitaip matysi mano sūnų kaip savo paties ausis be veidrodžio icon_biggrin.gif

Cia reikia tiap suprasti, kad sios kovos laimetojas susitiks su Mayweatheriu jr. ?
Doomas
CITATA(greatest @ Feb 9 2009, 09:10 AM) *
Cia reikia tiap suprasti, kad sios kovos laimetojas susitiks su Mayweatheriu jr. ?

Daugelis mano taip, nors pats Mayweather nieko nepatvirtina, uzklaustas zurnalistu apie boksa jis meto bairius ir vengia komentuoti.
Siek tiek primena Sugar Ray Leonard, jis taipat buvo laikomas vienu geriausiu savo eros kovotoju ir nekarta psitraukdavo is bokso vien tam kad sugristu ir kautusi su geriausiu (garsiausiu) kovotoju.
greatest
CITATA(Doomas @ Feb 9 2009, 01:01 PM) *
Daugelis mano taip, nors pats Mayweather nieko nepatvirtina, uzklaustas zurnalistu apie boksa jis meto bairius ir vengia komentuoti.
Siek tiek primena Sugar Ray Leonard, jis taipat buvo laikomas vienu geriausiu savo eros kovotoju ir nekarta psitraukdavo is bokso vien tam kad sugristu ir kautusi su geriausiu (garsiausiu) kovotoju.

Kad gris as neabejoju, tai tik laiko klausimas. Tik ydomu su kuo kovos, viliuosi tai bus Pacman (zinoma jei laimes sita kova)
Mass
Fredis Roučas [Pacman‘o treneris] – mano Pac‘as nokautuos Hatton‘ą antroje kovos pusėje. Pirma kovos pusė bus gera ir graži, bet vėliau filipiniečio greitis pribaigs Riki‘są, greitis – bus lemiamas faktorius šioje kovoje. Pacquiao nokautuos Hatton‘ą 9-tame raunde, Rikio Hatono stilius [visada pirmyn į priekį - neatsitraukt, nepasitraukt] labai tinkamas Meniui, kuris labai mėgsta priimti ir apdirbti/apdoroti prekę [priešininką].
F.Roučas tęsė toliau – „ Hatton‘as daug jaunesnis ir energingesnis už ODLH, taigi kova bus nelengva, sunki. Hattmanas naudos visą arsenalą, taipogi ir savo mėgstamą <nešvarų> - pečiai/alkūnės, laikymai/stūmimai/kabinimai ir t.t, bet mes tam ruošimės.

Rikio Hatono treneris (ne senis Maywether‘is) – Fredis Ruočas pervertina Menio Pakijaojomajo (po velniais kaip rašosi šito boksininko pavardė lietuviškai icon_biggrin.gif ) galimybes. Polas Malinjagis (paskutinis Fattman‘o priešininkas) irgi taip galvojo, ir kaip jam baigėsi – vėlesniuose raunduose tikėjosi persvaros, o gavosi taip, kad teko gelbėtis nuo Rikio Tiki Takio puolimo.
-toliau, Rikis nebus storas, gerai pasiruoš fiziškai ir nebus lėtesnis už filipinieti, priešingai nei teigė Fredis Fročas, nėra ko net lyginti Hatton‘o pagal greitį su ODLH ir Diazu (buvę Pacquiaoio paskutiniai priešininkai) jis [Hatas] žymiai greitesnis
-buvau mačiau Pacmen‘ą, žinau jo silpnas vietas, jo klaidas, tuom pasinaudosime, Hatt‘as nokautuos Pacmeną pirmoje kovos pusėje, kova nebus labai sunki Ricky‘ui Hatton‘ui.
-Fredis neįvertina Hatton‘o fizinę jėgą, tempą, spaudimą, judėjimą /manevravimą.
-dar viena silpna Manny‘o vieta, tai - korpusas, jau turėjo [Pac]savo karjeroje pralaimėjimų kaip tik po smūgių į ne galvą, o Rikis geras kepenų daužytojas.

Menis Pakiao – pripažįsta, kad jo kitas priešininkas Rikis Hattonas bus jam sunkesnis/sudėtingesnis priešininkas, nei tie anie buvę – ODLH ir Diaz.
Aš [Pac] mislinu, kad tai gali būti pati sunkiausia man kova karjeroje. Hatton‘as geras veržlus, nepaliaujamas atakuotojas/smūgiuotojas . Jis [Hatton‘as] puikus boksininkas, kurio aš juokiu būdu negaliu neįvertinti (nepakankamai įvertinti). Pasakysiu daugiau: man [Pacmenui] yra didelė garbė susikauti su Hatton‘u, vienu iš didingiausių šių laikų kovotojum.
Aš [Menis] daug uoliai/įnirtingai treniruojuosi, nesijaudinu ir nebijau. Greit pamatysime kas iš mūsų geresnis.
Mass
Kokios pusės pozicija ar argumentai svaresni: Hatton'o komandos ar Paqcuiao ?
Jūsų gerbiamieji nuomone
Doomas
Nezinau kodel bet man Mayweatheris senolis atrodo siek tiek protingesnis treneris, ir nors sirgsiu uz Pacmena bet man atrodo Fredis siek tiek nuvertina Hattono sugebejimus ringe.
Kaip mateme pries Mayweather jauneli, Hattonas greitai ir nesunkiai priartedavo (gal tik siek tiek perdege ir nieko doro nepadare priartejes), nors Mayweather buvo ringe judejimo specas ir tuomet turejo pakeisti taktika (pamenu jo kampe treneris jam patare stoveti is arti nes Hattonas nelabai zino ka daryti priartejus prie "half guard" ginyboje stovincio oponento).

Mano nuomone stiliaus pranasumas Hattono puseje, taipat ir jegos pranasumas, tad manau tures Pacmano komanda sugalvoti tikrai gudria taktika kaip atlaikyti Hattono invazija pirmus 6 raundus kai Hattonas spurtuoja. Taciau sutinku su Pacmano treneriu, jei Hattonas nesugebes perkasti Pacmano per pirmus 6 raundus jis taps stacionariu taikiniu.
brawler
Pirmiausias nepatogumas Hatonui, tai ,kad Many yra kairiarankis, pastebejejau, kad Hatonas tas kovas, kurias turėjo su kairiais laimejo tik teiseju sprendimu( taškais), žiurint i jo biografija kur daug Ko, tas krenta i akis, o jo tureti kairiarankiai varzovai neturejo nei puse to ka turi Pac'as. Tai manau, kad pirmiausia tai trukdys anglui. Kas be ko sparingam rinks specialiai kairius. O Many, kaip tik priprates dirbt su dešiniais, be to kovai ODLH jis pasiaugino raumenu masės, kas irgi bus pliusas sioje kovoje. Aišku anglas yra pirmo numerio boksininkas, turintis kieta stiliu, bet manau jei per pirmus 5-6 raundus neperlauš Pac'o gynybos, tai jam labai sumazes sancu pasiekti pergale. Galvociau ,kad; Pacquaio win 8-9 raunde, by TKO
Doomas
CITATA(brawler @ Feb 28 2009, 01:29 AM) *
Pirmiausias nepatogumas Hatonui, tai ,kad Many yra kairiarankis, pastebejejau, kad Hatonas tas kovas, kurias turėjo su kairiais laimejo tik teiseju sprendimu( taškais), žiurint i jo biografija kur daug Ko, tas krenta i akis, o jo tureti kairiarankiai varzovai neturejo nei puse to ka turi Pac'as. Tai manau, kad pirmiausia tai trukdys anglui. Kas be ko sparingam rinks specialiai kairius. O Many, kaip tik priprates dirbt su dešiniais, be to kovai ODLH jis pasiaugino raumenu masės, kas irgi bus pliusas sioje kovoje. Aišku anglas yra pirmo numerio boksininkas, turintis kieta stiliu, bet manau jei per pirmus 5-6 raundus neperlauš Pac'o gynybos, tai jam labai sumazes sancu pasiekti pergale. Galvociau ,kad; Pacquaio win 8-9 raunde, by TKO

Priminei man del kairiarankiu, kovoje su Collazo (kairiarankiu) Hattona isgelbejo tik vienas nokdaunas (kai pagavo Collazo nepasiruosusi pirmame raunde), bet siaip Collazo atboksavo Hattonui ausis paskutiniuose raunduose ir mano manimu net laimejo taskais.
Mass

sen. Mayweather ir Hatton'as vs Pacquiao ir Roach, 2x2
Doomas
Patines biski Hattonas, bet tai iprasta, megsta zmogus alu wink.gif Pagal proporcijas abudu kovotojai atrodo apyligiai, laukia tikrai gera kova.
Galetu salia tos kovos dar ir Roach pries Mayweather senoli eiti (treneriai) icon_mrgreen.gif Jis kaip pamenu (senolis) neblogai palyginus pasirode pries legendini sugar Ray Leonard.
Dar pilnai neapsisprendziau kas mano nuomone laimes kova, gal isvysim Hatton vs Pacman 24/7 serijas tada galima bus labiau pazinti siuos kovotojus.
Mass
CITATA(Doomas @ Mar 1 2009, 09:52 PM) *
Patines biski Hattonas, bet tai iprasta, megsta zmogus alu wink.gif

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment icon_biggrin.gif
Mass
Pacquiao - Hatton 24/7
http://valetudo.lt/forumas/index.php?showt...amp;#entry19474
Pranešimas #68
Doomas
Tikrai dar labiau suintrigavo 24/7 1ma serija, dabar tai tikrai nesu tikras kas laimes sia kova smile.gif
Mass
Antra serija - daugiau šitoje dalyje parodė boksininkų šeimas, Hatton'o sūnus panašus į tėvą, toks pat ryžas icon_biggrin.gif , Pacman'o šuo toks pat mažas ir šustras kaip ir Pacquiao, senis Mayweatheris gerėdamasis demonstravo savo gerą figūrą ir graudžiai pasakojo apie savo sūnų ir t.t
Mass
Trečia dalis
Pacquiao - Hatton 24/7
http://valetudo.lt/forumas/index.php?showt...60&start=60
Mass
Rikis Hatton'as sako užstatykite savo namus, tuštinkite savo banko sąskaitas ir viską drąsiai statykite už mane.
Tai daryti man kaip Hatton'as sako ar geriau nereikia unsure.gif
Doomas
CITATA(Mass @ Apr 27 2009, 09:01 PM) *
Rikis Hatton'as sako užstatykite savo namus, tuštinkite savo banko sąskaitas ir viską drąsiai statykite už mane.
Tai daryti man kaip Hatton'as sako ar geriau nereikia unsure.gif

Kazkur girdejau kad jis ta pati sake pries kova su F.Mayweather...vargsai zmones kurie jo paklause icon_rolleyes.gif
maxpower
pastatysiu uz riki stolnika ta proga, bet nedaugiau smile.gif

manau kad laimes jis... pacmanas mazesnis ir ypac silpnesnis uz riki, nepaisant kad priaugo raumenu...
dragunas
CITATA(Mass @ Apr 21 2009, 08:04 PM) *
Antra serija - daugiau šitoje dalyje parodė boksininkų šeimas, Hatton'o sūnus panašus į tėvą, toks pat ryžas icon_biggrin.gif , Pacman'o šuo toks pat mažas ir šustras kaip ir Pacquiao, senis Mayweatheris gerėdamasis demonstravo savo gerą figūrą ir graudžiai pasakojo apie savo sūnų ir t.t

p.s o kas jam buvo su tuom sunumi? icon_rolleyes.gif
Mass
CITATA(dragunas @ Apr 28 2009, 06:42 AM) *

Kam su kuom...?
Jei apie Mayweather'į, tai seniui Floyd'ui tėviški instinktai pasireiškė, tiesiog susigraudino kalbėdamas apie savo sūnų, tiktai tiek...
Floyd'ui jaunesniajam viskas gerai, net ruošiasi sugrįžti į boksą.
dragunas
CITATA(Mass @ Apr 28 2009, 08:30 PM) *
Kam su kuom...?
Jei apie Mayweather'į, tai seniui Floyd'ui tėviški instinktai pasireiškė, tiesiog susigraudino kalbėdamas apie savo sūnų, tiktai tiek...
Floyd'ui jaunesniajam viskas gerai, net ruošiasi sugrįžti į boksą.

supratau icon_confused.gif
Doomas
CITATA(dragunas @ Apr 28 2009, 08:42 AM) *

Nekaip sueina jie, is ankstesniu 24/7 epizodu pripasakota visokiu istoriju buvo, kad Senolis neva musdavo savo sunu kai mazas buvo ir pan, tai dabar nesikalba.
O gandai skilnda kad Floydas pasirasys kontrakta su Don King, neveltui tiek straipsniu ir saltiniu raso apie F.Mayweather jnr, greiciausiai sugris ir ne vienai kovai.
Mass
Na tai kokios prognozės būtų, kova jau greitai.

Nugalės Manny (mano spėjimas)
8,9 raundas TKO
Pacquiao (noriu, kad šitas būtų nugalėtojas)

Galbūt aš labai prašausiu su spėjimu, bet mano nuomone Pacman'as nugalės lengvai, didindamas persvarą raundas iš raundo, kol galiausiai kažkur pabaigoje nokautuos arba įtikinamai nugalės taškais.
Pacquiao greitas, vikrus, daug smūgiuoja, kairiarankis, manau Manny's labiau neparankesnis bus Hatton'ui, nei Rickys Pacman'ui.
ODLH sakėsi, kad Pacman'ą nugalės, nes stipresnis yra fiziškai, Hatton'as irgi sakosi, kad Manny's neatlaikys jo fiziško pranašumo, užspausti, užklinčiuoti Pacman'ą kaip pvz. Kostią Dziu bus žymiai sunkiau dėl kelių dalykų. Manny's yra ištvermingas, Hatton'as irgi garsėja tuo pačiu, bet dabar šiuo metu ryžčiausi teigti, kad Pacquiao vis dėlto ištvermingesnis...
Kitas dalykas: Pacquiao gerai juda, geras kojų darbas, lyginant su Dziu, toliau, kova vyks JAV, tikrai nemanau, kad leis tiek klinčiuoti kaip kovoje Hatton - Dziu. Aš labai stipriai nenustebčiau jei Ricky Hatton'as kažkokiu būdu nugalėtu nokautuotu (pvz. KO po smūgio/ių į korpusą), bet tikrai labai nustebčiau, jei Hatton'as nugalėtų taškais.
Doomas
Zinai as irgi nujauciu kad Pacas laimes sia kova, kazkodel man susidaro toks vaizdas kad jo koju darbo uzteks palaikyti reikiama atstuma nuo Hattono.

Spejimas:

Pacmanas laimet turetu taskais (7-5 arba 8-4), manau Hattonas agresijos deka laimes keleta ankstyvu raundu ir siaip sudarys biski problemu Pacmanui del savo neiprasto stiliaus, bet 4 ir toliau raunduose turetu Pacmanas perprasti Hattona.
Nokauto nelabai prognozuoju, Hattonui atjungti reikia tikrai stipriu smugiu (Oscaras sake kad jis pasidave ne del smugio stiprumo o is beviltiskumo kad nieko negali padaryti) ir siaip Hattonui garbe neleis pasiduoti, nebent teisejas nutrauks kova pries treneriu valia.

Sirgsiu uz p4p nr 1 (pacmana), nes patinka man jis labiau kaip kovotojas ir siaip manau jei laimetu jis daugiau sansu kad Mayweatheris nesikaus su Hattonu antra karta ir kausis su Pacmanu.
Komunistas
Gal kas zinot kelinta val. prasides kova?
Doomas
Tiksliai nezinau bet visos Vegase vykstancios kovos dazniausiai buna ~4-6 val ryto (sekmadieni) musu laiku. Deje nemaciau niekur kad transliuotu pas mus. Lauksiu ryt ryto ir siusiuos is torrentu saitu (sunkiausia buna netycia neuzeiti i sporto naujienas ir pamatyti kovos rezultata wink.gif )

papildymas : Oarukle (lazybos) Pacmanas favoritas 2.5 prie 1 hmmm susigundyciau uz Hattona numest viena kita lita jei butu daugiau nei 3 prie 1, kazkaip atrodo sita kova labai jau 50/50, bet su 2.5 prie 1 biski gal per rizikinga.
Hogo
Speed kills, manau, tai nulems didelį vaidmenį šitoj kovoj. Sirgsiu uz Paqmaną ir manau, jog jis nugalės. Jei Hattonas neužgaudė Mayweatherio su savo jėga, tai manau ir Paqmano neužgaudys.

3 val nakties Lenkijos laiku (nežinau kiek tai būtų Lietuvos) Polsat rodys šią kovą, na ne tik šią, bet ir apšildančias.
Doomas
CITATA(Hogo @ May 2 2009, 11:03 PM) *
Speed kills, manau, tai nulems didelį vaidmenį šitoj kovoj. Sirgsiu uz Paqmaną ir manau, jog jis nugalės. Jei Hattonas neužgaudė Mayweatherio su savo jėga, tai manau ir Paqmano neužgaudys.

3 val nakties Lenkijos laiku (nežinau kiek tai būtų Lietuvos) Polsat rodys šią kovą, na ne tik šią, bet ir apšildančias.

Gaila mano kabeline netransliuoja Polsat ... siaip keista kad nemokamai rodo, kai tuo tarpu anglijoj ir amerikoj sita kova PPV.
Hogo
CITATA(Doomas @ May 3 2009, 12:10 AM) *
Gaila mano kabeline netransliuoja Polsat ... siaip keista kad nemokamai rodo, kai tuo tarpu anglijoj ir amerikoj sita kova PPV.

Na ne visur yra paplitę PPV. Nemanau, kad tarkim ir Lietuvoje už rungtynes Žalgiris prieš Rytą per televiziją daug kas sutiktų mokėti pinigus.
greatest
CITATA(Hogo @ May 3 2009, 12:12 AM) *
Na ne visur yra paplitę PPV. Nemanau, kad tarkim ir Lietuvoje už rungtynes Žalgiris prieš Rytą per televiziją daug kas sutiktų mokėti pinigus.

ne skatiko uz ta duratska game'a biggrin.gif
greatest
Ziurim kova ONLINE:
http://www.justin.tv/hqstreams111
Mass
Na aš šoke, to nesitikėjau, kad taip greit icon_biggrin.gif
Be žodžių...
Fantastika, einu švesti icon_biggrin.gif
greatest
Nuostabu, ivyko tai ko daugelis ir tikejosi, bet mazai kas galejo manyt kad tai ivyks taip anksti!
Pacmanas nokdaunavo Hattona pirmam raunde du kartus! o baigiantis antram raundui likus ~20s. nokautavo Hattona smugiu y barzda kaire ranka ant sutikimo. Brikt ir Hatonas aute!

KO 2 winner - Manny Pacquiao
Doomas
Negaliu patiketi icon_surprised.gif Didele svente snd smile.gif Neveltui jis skaitomas geriausiu boksininku pasaulyje, Mayweatheriui reikejo 10 raundu peprasti Hattona, Pacmanas ji perprato per minute smile.gif sport-smiley-005.gif Nu ka nieko geriau negalima sugalvoti kaip tik Mayweather vs Pacman (zinoma kai Mayweatheris uzbaigs savaja kova su Juan Manuel Marquez kuri ivyks birzelio 18 jei neklistu, vakar officialiai Mayweather pareiske apie savo sugrizima).

Geri laikai buti bokso fanu icon_mrgreen.gif

Papildymas : kituose forumuose jau vyksta diskusijos apie Pacmano "ATG" statusa, daugelio nuomone jis yra ~20-30 vietoje visu laiku geriausiu boksininku 100tuke....blemba blemba, nuo 112 svaru kategorijos iki geriausio 140 svaru kovotojo, jei iveiktu Mayweather jnr gal net patektu i visu laiku geriausiu 15tuka, turint galvoja kokia turtinga istorija turi si sporto saka tai butu tikrai ispudingas pasiekimas.
greatest
CITATA(Doomas @ May 3 2009, 09:14 AM) *
Nu ka nieko geriau negalima sugalvoti kaip tik Mayweather vs Pacman

Tu velniskai teisus biggrin.gif
Tai yra "lo-fi" versija. Jeigu norite žiūrėti pilną versiją su paveiksliukai, nuotraukomis, spalvomis, prašomespausti čia.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.