Fredis Roučas [Pacman‘o treneris] – mano Pac‘as nokautuos Hatton‘ą antroje kovos pusėje. Pirma kovos pusė bus gera ir graži, bet vėliau filipiniečio greitis pribaigs Riki‘są, greitis – bus lemiamas faktorius šioje kovoje. Pacquiao nokautuos Hatton‘ą 9-tame raunde, Rikio Hatono stilius [visada pirmyn į priekį - neatsitraukt, nepasitraukt] labai tinkamas Meniui, kuris labai mėgsta priimti ir apdirbti/apdoroti prekę [priešininką].
F.Roučas tęsė toliau – „ Hatton‘as daug jaunesnis ir energingesnis už ODLH, taigi kova bus nelengva, sunki. Hattmanas naudos visą arsenalą, taipogi ir savo mėgstamą <nešvarų> - pečiai/alkūnės, laikymai/stūmimai/kabinimai ir t.t, bet mes tam ruošimės.
Rikio Hatono treneris (ne senis Maywether‘is) – Fredis Ruočas pervertina Menio Pakijaojomajo (po velniais kaip rašosi šito boksininko pavardė lietuviškai

) galimybes. Polas Malinjagis (paskutinis Fattman‘o priešininkas) irgi taip galvojo, ir kaip jam baigėsi – vėlesniuose raunduose tikėjosi persvaros, o gavosi taip, kad teko gelbėtis nuo Rikio Tiki Takio puolimo.
-toliau, Rikis nebus storas, gerai pasiruoš fiziškai ir nebus lėtesnis už filipinieti, priešingai nei teigė Fredis Fročas, nėra ko net lyginti Hatton‘o pagal greitį su ODLH ir Diazu (buvę Pacquiaoio paskutiniai priešininkai) jis [Hatas] žymiai greitesnis
-buvau mačiau Pacmen‘ą, žinau jo silpnas vietas, jo klaidas, tuom pasinaudosime, Hatt‘as nokautuos Pacmeną pirmoje kovos pusėje, kova nebus labai sunki Ricky‘ui Hatton‘ui.
-Fredis neįvertina Hatton‘o fizinę jėgą, tempą, spaudimą, judėjimą /manevravimą.
-dar viena silpna Manny‘o vieta, tai - korpusas, jau turėjo [Pac]savo karjeroje pralaimėjimų kaip tik po smūgių į ne galvą, o Rikis geras kepenų daužytojas.
Menis Pakiao – pripažįsta, kad jo kitas priešininkas Rikis Hattonas bus jam sunkesnis/sudėtingesnis priešininkas, nei tie anie buvę – ODLH ir Diaz.
Aš [Pac] mislinu, kad tai gali būti pati sunkiausia man kova karjeroje. Hatton‘as geras veržlus, nepaliaujamas atakuotojas/smūgiuotojas . Jis [Hatton‘as] puikus boksininkas, kurio aš juokiu būdu negaliu neįvertinti (nepakankamai įvertinti). Pasakysiu daugiau: man [Pacmenui] yra didelė garbė susikauti su Hatton‘u, vienu iš didingiausių šių laikų kovotojum.
Aš [Menis] daug uoliai/įnirtingai treniruojuosi, nesijaudinu ir nebijau. Greit pamatysime kas iš mūsų geresnis.